Preskočite na glavni sadržaj

Predstava 'Škola za superjunake' premijerno u ZKL-u

Predstava 'Škola za superjunake' premijerno u ZKL-u
Zagrebačko kazalište lutaka premijerno će u petak, 11. svibnja, izvesti predstavu za djecu 'Škola za superjunake' Siniše Bahuna, u režiji Ivana Kristijana Majića, priču koja otkriva kako se postaje superjunak i kako pronaći 'supermoći' u samome sebi.
vrijeme: 11.05.2012. 19 h
mjesto: Zagreb, Zagrebačko kazalište lutaka, Trg kralja Tomislava 19
url: http://www.zkl.hr

Cilj predstave je poučiti i zabaviti djecu potičući ih da sama osmisle rješenja za svoje životne situacije kroz susret s crno-bijelim svijetom junaka i zločinaca, koji su im dobro poznati iz crtića i stripova, ističe se u najavi predstave.

Priča je to o školi gdje djeca uče kako postati superjunaci, jedno može letjeti, drugo trčati kao munja, a treće je snažno kao bik. Uz Mega-Ivu, Ultra-Domagoja i Hiper-Alana, tu je i naizgled obični dječak Luka, koji tek mora otkriti pravu supermoć u sebi, a dotad trpi podbadanje ostalih učenika, kojima nije jasno zašto on uopće ide s njima u školu.

Kreaciju lutaka potpisuje Neda Ilijević, a glume Marina Kostelac, Hrvoje Perc, Katarina Perica i Branko Smiljanić. Predstava je namijenjena djeci starijoj od četvrte godine. (Hina)