Preskočite na glavni sadržaj

'Urban & 4' predstavljaju novi album u Umagu

Novi album riječkog kantautora Damira Urbana i njegove Četvorke 'Kundera' svoju će premijeru doživjeti 1. lipnja u sklopu Adria Music Conference koja se po drugi put  zaredom održava u Umagu, u hotelu Melia Coral. Album je donedavno sniman na brdu iznad Žumberka.
vrijeme: 01.06.2012.
mjesto: Umag
url: http://www.adriamc.com/

Ova je glazbena avantura u prirodi za riječke rokere bila vrlo uspješna jer je snimljen materijal za čak dva albuma. Za realizaciju ove priče zaslužni su i producent Miro Vidović, koji je preselio dio opreme iz zagrebačkog studija u kuću na Žumberku, kao i tonski snimatelj Silvio Pasarić. Damir Urban najavljuje pravi bendovski album jer su svi instrumenti snimani istovremeno što pridonosi toplini zvuka koju su i htjeli postići.

Dvanaest dana rada i druženja ovjekovječeno je i fotografijama Milice Urban, te kamerom redateljice Nataše Antulov koja je vjerno pratila atmosferu i sve što se događalo tijekom boravka u kući potpuno izoliranoj od okoline i civilizacije. Zahvaljujući tome, uskoro će biti prikazan dokumentarni film o boravku na Žumberku i radu na novom albumu.