predstavljanje

Promocija knjige Wladimira Kaminera


vrijeme: 24.05.2004. - 25.05.2004.18 sati
mjesto: Zagreb, Optika Ghetaldus, Gajeva 2b

U ponedjeljak 24. svibnja 2004. s početkom u 18 sati u prostoru Optike Ghetaldus, Gajeva 2b u Zagrebu, bit će predstavljena nova knjiga Wladimira Kaminera "Putovanje u Trulalu", u izdanju Frakture.
O knjizi će govoriti:

Wladimir Kaminer, autor
Milana Vuković Runjić, književnica i
Ante Perković, glazbeni kritičar

Putovanje u Trulalu još je jedna u nizu uspješnica Wladimira Kaminera. Ova zbirka od pet fiktivnih putopisa potvrđuje Wladimira Kaminera kao jednog od najtalentiranijih suvremenih humorističkih pisaca. Odlazeći u Pariz, u Ameriku, na Krim, u Dansku ili Sibir, Kaminerovi likovi gotovo da nigdje i ne putuju. Međutim putovanje i čežnja za putovanjem, te pričanje o putovanjima s najrazličitijim likovima postaju prizorište urnebesnih situacija u kojima se znanci i poznanici u nekome od gradova nalaze. Putovanje u Trulalu idealno je štivo prije planiranja godišnjeg odmora. Štivo koje će vas podsjetiti da je ponekad najbolje ostati doma s nogama u lavoru. www.fraktura.hr


U zagrebačkom klubu Gjuro II, Medveščak 2, u utorak 25. svibnja od 22.30 sati nastupa Wladimir Kaminer sa svojim senzacionalnim RUSKIM DISKOM.