Preskočite na glavni sadržaj

Dramski pedagozi predstavljaju INK u Portugalu

Marijana Peršić i Aleksandar Bančić, dramski pedagozi INK - Gradskog kazališta Pula, sudjelovat će od 21. do 26. ožujka na međunarodnom susretu Kazališta potlačenog 'Promjena!' u Lisabonu, Portugal.
vrijeme: 21.03.2013.
mjesto: Portugal; Lisabon
url: http://www.ink.hr

Susret je sastavni dio projekta "TOgether" kojeg uz INK tvore i partneri iz Njemačke, Italije, Francuske, Španjolske, Škotske i Portugala. Domaćini susreta su Grupa Kazališta potlačenog Lisabon.

"TOgether" je projekt koji se financira kroz program cjeloživotnog učenja "Grundtvig" Europske komisije i traje dvije godine. Cilj projekta je osnažiti praktičare Kazališta potlačenog i njihove grupe kroz intenzivni trening tehnika kazališta potlačenih i razmjene iskustava među praktičarima i grupama. Pulska grupa "Marte" predstavila je svoju "work in progress" predstavu u Berlinu, u listopadu prošle godine, dok će se u Lisabonu predstaviti grupe "Madalenas" iz Berlina, "Divided We Fall" iz Edinburgha i "GTO LX - Couva da Moura" iz Lisabona. Marijana Peršić i Aleksandar Bančić  će u Lisabonu predstaviti rad Istarskog narodnog kazališta te će sudjelovati u vođenju radionica i polaziti seminar o Legislativnom kazalištu.

Sljedeći susret projekta "TOgether" bit će u Edinburghu u svibnju, a svoj će finale doživjeti u Puli na festivalu "Pulski Forum" od 20. do 28. lipnja. INK