predstava

Ian Paice & band u Aquariusu


vrijeme: 27.05.2004. - 27.05.2004.21.30 sati
mjesto: Zagreb, Aquarius, Aleja mira bb (Jarun)
organizator: NOTA, koncertna agencija

Ian Paice, suosnivač, bubnjar i kompozitor engleske grupe Deep Purple sa svojim će pratećim bandom, sastavljenim od vrhunskih europskih muzičara, nastupiti u Aquariusu u četvrtak 27. svibnja. Koncert započinje u 21.30 sati.

Nastupit će u sastavu:
Ian Paice (UK) – bubnjevi
Bernhard Welz (AUT) – bubnjevi
Robby T. Walsh (IRL) – vokal
Martin Mondl (AUT) – bas
Christoph Kogler (AUT) – hammond
Kaitner Z. Doka (HR) – gitara

Dakle, u bandu se nalazi i jedan Hrvat, Zvonko Kaitner - Doka, osnivač i autor "Big Bluea" i "Crne Udovice" koji već godinama živi i radi u Beču gdje je izdao i samostalni album na kojem gostuju mnoga poznata imena (ritam sekcija Simple Mindsa, Chuck Atkins, instrumentalisti Whitney Houston...). Upravo je Dokina zasluga što ovaj izvanredan band predvođen Ianom Paiceom u sklopu svoje europske turneje dolazi i u Zagreb.

Program koncerta će činiti isključivo kompozicije Deep Purplea, većinom one koje nismo navikli slušati na njihovim koncertima (Living Wreck, Flight Of The Rat, Mistreated) koje su uz to prearanžirane za dvostruki set bubnjeva.

Isti dan, 27.5. s početkom u 14 sati, Ian Paice i njegov najbolji učenik Bernhard Welz će u KSET-u održati školu bubnjeva - bubnjarsku kliniku gdje će predstaviti svoje majstorsko umijeće na bubnjevima.
Cijena za "kliniku" je 30 Kn, a uz ulaznicu za koncert u Aquariusu, 20 Kn.

Osim na uobičajenim pretprodajnim mjestima (ZAGREB - Integral, Dallas CD shop, Aquarius CD shopovi, Dancing Bear CD shop, Shoe-Be-Do, Spunk), ulaznice možete naručiti na web stranici www.nota.hr, uz besplatnu dostavu na području Zagreba.
Za akreditacije se možete obratiti na e-mail tanja@nota.hr, a za sve ostale informacije na hrvoje@nota.hr ili antonio@nota.hr.

Cijena ulaznice je u pretprodaji 99 Kn, a na dan koncerta 120 Kn.