Preskočite na glavni sadržaj

Tajči Čekada u galeriji Mali salon (MMSU)  

Izložba „Autoportreti“ autorice Tajči Čekade otvara se u galeriji Mali salon (MMSU) u ponedjeljak, 8. travnja, u 20:30 sati.  Izložba je nastala u Muzeja moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci u suradnji s ekološkom udrugom Žmergo.
vrijeme: 08.04.2013.
mjesto: Rijeka
url: http://www.mmsu.hr/
Na izložbi će biti predstavljena serija od dvadeset  fotografija odnosno autoportreta te šesnaest video  radova kojima se prikazuje proces izrade samih fotografija.

Izložba se širi  i van prostora  galerije Mali salon  jer će se dio video radova projicirati na pločnik Korza, i to neprekidno  i nakon radnog vremena galerije, odnosno tokom cijele noći za vrijeme trajanja izložbe.

Na dan zatvaranja izložbe u 12 sati  ekološka udruga Žmergo će organizirati  predavanje uz mali domjenak  u svrhu upoznavanja ljudi sa velikom ekološkom akcijom pod nazivom „Zelena čistka“  koja se sprema 20.04.2013.

Udruga Žmergo kroz razne programe pokušava animirati što veći broj građana da se pridruže ekološkoj akciji Zelena Čistka a ova je izložba  jedan program  u nizu predviđenih.

Detaljnije o izložbi ovdje