Preskočite na glavni sadržaj

Počele su prijave za Idemo otok 2013

8. festival udruga mladih Idemo otok održava se 5. i 6. srpnja 2013., u organizaciji Ludbreške udruge mladih entuzijasta (Lumen), u Ludbregu na Otoku mladosti. Prijave za bendove i udruge otvorene su do 20. svibnja 2013.
vrijeme: 05.07.2013.
prijava: 20.05.2013
mjesto: Ludbreg
url: http://www.idemootok.com
Prošlogodišnje izdanje festivala Idemo otok okupilo je više od 3.500 mladih koji su tijekom tri dana uživali u bogatom i raznolikom programu. Osim nastupa desetak bendova mladi su se tijekom dana mogli zabavljati kroz kulturno-umjetničko-sportski program udruga mladih koje su se predstavile tijekom subotnjeg poslijepodneva.

I ove godine će na glavnoj pozornici nastupiti 12 bendova, od toga barem 6 demo bendova kojima će festival Idemo otok biti prva prilika za nastup na velikoj festivalskoj pozornici pred brojnom publikom.  Godišnje se prijavi više od stotinu bendova, a bendovi će biti obaviješteni u što kraćem roku.

Također, uvodi se i novitet na ovogodišnjem Idemo otoku - započeli smo i s prijavama za udruge mladih. Udrugama će biti omogućen štand i potrebna logistička potpora za predstavljanje i popratni program. Članovi udruga (najviše 3) dobivaju besplatnu festivalsku kartu uz uključeno kampiranje. Za predstavljanje udruga mogu se prijaviti predstavnici udruga mladih, udruge koje se bave mladima ili udruge koje imaju zanimljivu i kreativnu temu vezanu uz festival.

Prijavnica