Preskočite na glavni sadržaj

'National Geographic Traveller' među tri najbolja uvrstio INmusic festival

Jedan od najuglednijih i najcjenjenijih svjetskih magazina s dugom tradicijom u istraživanju novih i zanimljivih svjetskih lokacija 'National Geographic Traveller' u najnovijemu svibanjskom tiskanom izdanju među tri ljetna glazbena festivala koja svakako treba posjetiti ističe zagrebački 'INmusic festival'.
vrijeme: 03.05.2013.
prijava: 15.04.2015
mjesto: Litva; Vilnius
url: http://www.inmusicfestival.com/

U članku koji preporučuje ljetne događaje diljem svijeta te države koje turistima i putnicima nude nešto novo i zanimljivo INmusic festival je u društvu Sunrise festivala iz Velike Britanije te brazilskoga Sónar Sao Paulo festivala, navodi se u priopćenju za medije. Naglašena je etabliranost INmusic festivala u odnosu prema drugim hrvatskim glazbenim festivalima, a ističe se i izniman ovogodišnji 'lineup' te privlačno mjesto na kojem se festival održava koje, zbog blizine glavnoga grada, omogućuje mnoge dodatne pogodnosti.

Činjenica je da INmusic festival u društvu najpoznatijih svjetskih turističkih atrakcija još jedanput dokazuje i potvrđuje snagu brenda INmusic festivala te veliko značenje za kontinentalni turizam, ali i turizam cijele Hrvatske te njezinu prepoznatljivost u svijetu. Podsjetimo da je INmusic festival ove godine uvršten i na popis deset najboljih svjetskih festivala uglednog američkog "The Huffington Posta", deset najboljih europskih festivala poznatoga britanskoga 'travel' portala "GlobalGrasshopper" te španjolskoga portala "Tripteria". Također je među sedam najboljih svjetskih festivala američkoga 'travel' portala "Travelfreak" te na popisima najboljih festivala ostalih međunarodnih internetskih portala specijaliziranih za 'lifestyle' i putovanja kao što su "Lifestyle Mirror", "Travel daily UK", "Travelbite", "Statravel" itd.

Nastup su na ovogodišnjemu INmusic festivalu od 24. do 26. lipnja potvrdili Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne, Stealing Sheep, Team Ghost, Atheist Rap, Dikta, A Toys Orchestra, Mile Me Deaf, Rangleklods, Dosh Lee, She Loves Pablo te Radio Aktiv. Na INmusic festivalu nastupit će i zagrebački bend Achromatic Attic, pobjednik glazbenog natječaja "Zasviraj sa Žujom", te bend Roger The Mascot, pobjednik natječaja "All about the music" u sklopu kojeg su se britanski bendovi natjecali za nastup na INmusic festivalu. (Hina)