Preskočite na glavni sadržaj

Prezentacija i radionica: Društveno Angažirano Stvaralaštvo

ULUPUH i UMAS (Umjetnička akademija u Splitu) pozivaju na prezentacije+radionice na temu: Društveno Angažirano Stvaralaštvo, u petak, 7. lipnja, s početkom u 10 sati, u prostorijama UMAS-a u Splitu. Program je otvorenog tipa i besplatan za društveno angažirane kreativce, uz prethodnu prijavu do 5. lipnja.
vrijeme: 07.06.2013. 10,00
prijava: 05.06.2013
mjesto: Split; Umjetnička akademija, Zagrebačka 3
url: http://www.umas.hr
Program:
10  – 11,30 prezentacije i diskusije /
Dejan Kršić: ARKZIN, angažman kroz dizajn
Željko Blaće: QueerSport, normativnost i queer ekspresije

/ 12 - 18  sati praktične radionice

Sudionici radionica će tijekom diskusija problematizirati neke od principa estetskog i društveno-angažiranog djelovanja, te osmisliti i producirati u grupama/pojedinačno vizualne materijale, instalacije ili intervencije u prostorijama UMASa za Split PRIDE koji se događa sljedećeg dana.

Prijave treba poslati do 5. lipna do 20 sati, na angazirano@ULUPUH.hr sa podatcima: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, kratki opis/prikaz ili web adresu prethodnog rada u polju vizualnih ili medijskih umjetnosti i/ili društvenog angažmana u akcijama, inicijativama ili udrugama građana. Opcionalno poslati koncept ili vizualnu ideju za radionicu.   
Za upite se obratiti emailom na: angazirano@ULUPUH.hr

Broj sudionika je ograničen. Organizatori zadržavaju pravo selekcije u slučaju većeg broja prijava, a prednost imaju studenti UMASa i volonteri Split Pridea.
 
Program se realizira u okviru projekta posvećenog liku i djelu Tomislava Lerotića, a kojeg realizira ULUPUH u partnerstvu s UMAS-om, uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske.