Preskočite na glavni sadržaj

Samoodrživi habitat - poziv

Institute for Advanced Architecture of Catalonia objavljuje 5. natječaj napredne arhitekture na temu 'Samoodrživi habitat' ("Self-Sufficient Habitat"). Cilj natječaja je promocija diskusije i istraživanja kroz koje će se stvoriti uvid, ideje i koncepti koji mogu pomoći stvaranju vizije kako će grad i habitat 21. stoljeća izgledati. Rok istječe 30. runa.
prijava: 30.09.2013
url: http://www.advancedarchitecturecontest.org
Natječaj je otvoren za arhitekte, inženjera, dizajnere i planere koji žele doprinijeti procesu stvaranja svijeta u kojem će se ugodnije i bolje živjeti razvijajući scenarije spremne ponuditi odgovore na izazove iz područja kao što su ekologija, arhitektura, planiranje i informacijske tehnologije.

Nagradni fond od 50 000 EUR će biti raspodijeljen prema nahođenju mnogobrojnog ocjenjivačkog suda, u kojem možda treba istaknuti neke od uglednih arhitekata i djelatnika na srodnim poljima arhitekture kao što su Aaron Betsky, Manuel Gausa, Juan Herreros, Eric Owen Moss i drugi. Svi članovi imaju iskustva u tematskim poljima kao što su samoodrživo stanovanje, smart cities, eko stanovanje i slično.

Registracija je besplatna, a radovi se predaju isključivo u formatu PDF putem Interneta do 30. rujna 2013.

Više informacija:
Pujades 102 baixos, Poble Nou
08005 Barcelona
Spain
fax 93 300 43 33
contact@advancedarchitecturecontest.org

Izvor: www.d-a-z.hr