Preskočite na glavni sadržaj

KUL - Kazalište u Lori

Četiri neovisna kazališta -  Planet Art, Teatar Exit, Ludens Teatar i Teatroman - ujedinjena u ideji da povežu hrvatski kulturni prostor pokrenula su projekt KUL – Kazalište u Lori – koji će četiri puta mjesečno u Split dovoditi najuspješnije naslove kojima su proteklih godina obilježili hrvatsku kazališnu scenu.
vrijeme: 15.10.2013.
mjesto: Split
url: http://www.kazalisteulori.com

Ravnatelji kazališta okupljeni oko KUL-a: Matko Raguž, Marko Torjanac, Jelena Hadžimanev, Sven Šestak i Roman Šušković – Stipanović na tiskovnoj konferenciji najavili su zanimljiv kazališni program i kako se čini, vruću kazališnu splitsku jesen i zimu.

KUL započinje 15. studenoga predstavom 'Prekidi' Kazališta Planet Art s Natašom Janjić i Amarom Bukvićem u glavnim ulogama. Dan kasnije na rasporedu je predstava 'U posjetu kod gospodina Greena', s Perom Kvrgićem i Lukom Dragićem u glavnim ulogama, a 29. i 30. studenoga nastupa Kazalište Teatroman s predstavom 'Ja, tata' u izvedbi Rakana Rushaidata.

U prosincu KUL nastavlja 13. 12. s novim hitom Teatra Exit 'Sutra (ni)je novi dan' i 14. 12. s legendarnim  'Stilskim vježbama'. Zadnji vikend 27. i 28. prosinca u Loru će doći komedije 'Od stoljeća sedmog' Ludens Teatra iz Koprivnice  i Teatromanov 'Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere'.

Sve informacije o KUL-u mogu se naći na web stranci www.kazalisteulori.com, a ulaznice, koje su u pretprodaji jeftinije, mogu se kupiti na poznatim splitskim lokacijama u Dallas Music Shopu, Smokvini, Tisak Mediji, Profil Mozaiku i drugima.

Pokretači KUL-a na kraju su zahvalili medijskim pokroviteljima i obećali još mnogo zanimljivih naslova među kojima su 'Njuške' i 'Shakespeare na Exit' Teatra Exit, 'Izbori' i 'Nemreš pobjeć od nedjelje' Ludens Teatra, ''Tko je ovdje lud?' i 'Pričaj mi o Gorkome' Planet Arta i Kazališta Teatroman...