Preskočite na glavni sadržaj

Teatar Barakuda 2012 najavljuje predstavu 'Kraljeva sluškinja'

Predstava 'Kraljeva sluškinja' novog teatra za mlade Barakuda 2012, 'jedinstvena komedija za mlade, spoj kazališta i glazbenog koncerta', bit će premijerno prikazana u nedjelju, 27. listopada, s početkom u 19 sati, na novoj sceni Kina Mosor.
vrijeme: 27.10.2013. 19 h
mjesto: Zagreb; Kino Mosor, Zvonimirova 63
url: https://www.facebook.com/barakuda.teatar

Riječ je o glazbenom spektaklu redatelja Borisa Kovačevića i autora glazbe Vlatka Panića, u kojem sudjeluje glumačka ekipa koju čine Petar Cvirn, Petar Atanasoski, Nina Benović i Sanja Sumrak, uz pratnju zagrebačkog retro pop/blues benda Bang Bang, a gledatelje će odvesti u neobičnu ljubavnu priču smještenu u ‘5o-e godine i vrijeme rock’n’rolla!

Predstava je nastala iz pera pisca, dramaturga i redatelja Borisa Kovačevića, inače poznatog po predstavama 'Mi djeca s kolodvora ZOO', 'Dr. Dolittle', 'Maturanti', 'Münchausen' itd. Po riječima samog redatelja, ova univerzalna ljubavna priča posvećena onima koji su uvijek pored nas, a nikad ih ne primjećujemo!

Teatar Barakuda 2012 nastao je s ciljem da postane angažirani teatar za mlade koji, kao nesvrstana i često zanemarivana publika, traži svoje mjesto u umjetničkom svijetu i čaroliji kazališta. Strast za glazbom vodila je Barakudu u ideji da mladi, uz gledanje svojih predstava, dobiju priliku iskusiti nešto više i prisustvovati glazbenom koncertu, koji im je po formi bliži od kazališne predstave.

Po toj formi, Barakuda 2012 je potpuno drugačije i uzbudljivije kazalište, a svojim će prvijencem 'Kraljeva sluškinja', uroniti u glumačke vode i sve to uskoro pokazati svojoj publici!