Preskočite na glavni sadržaj

'Škola za anđele' u ZKM-u

Autorski projekt Mirne Rustemović i Dine Pešuta 'Škola za anđele' bit će premijerno izveden u subotu, 7. prosinca, s početkom u 18 sati, u Zagrebačkom kazalištu mladih.
vrijeme: 07.12.2013. 18 h
mjesto: Zagreb; Zagrebačko kazalište mladih, Teslina 7
url: http://www.zekaem.hr

O predstavi:

Škola za anđele, diplomski projekt na Odsjeku produkcije studentice Marijane Martelock pod mentorstvom prof. Snježane Banović, božićna je pripovijest o trima anđelima koji se unatoč svim naporima ne mogu uklopiti u anđeoski svijet jer sve zadatke rade pomalo naopako. Stoga dolaze u školu za anđele na popravni ispit tijekom kojeg moraju naučiti ono bitno – da je najvažnije pomagati jedan drugomu. Predstava je edukativna i ima interaktivni karakter, a i vrlo zabavna s mnogo songova i maštovitih dosjetki te djeci pruža istinski užitak između igre i učenja.

U „Školi za anđele“ glumi Nina Violić, te studenti Domagoj Janković, Dubravka Lelas i Adrian Pezdirc. Kostime, scenu i dizajn predstave osmislili su Irena Bakić, Iva Ćurković i Sonja Halapir, dok je skladatelj Vid Hribar. Vizualni identitet predstave potpisuje slikarica Ela Svalina.

Za dob: 4-11 godina

Izvor: ZKM