Preskočite na glavni sadržaj

Blankov omnibus – filmski natječaj

Omnibus je projekt Blank_filmskog inkubatora kojim se promiče filmska kultura i filmsko stvaralaštvo mladih filmaša. Zadana tema je: vožnja autom - minimalno 75% filma mora imati radnju u automobilu! Natječaj za Blankov omnibus otvoren je do 15. svibnja 2014.
prijava: 15.05.2014
mjesto: Zagreb
url: http://blankzg.hr/omnibus.html

Omnibus je mišljen za autore/ice u Zagrebu i Hrvatskoj, koji bi željeli napraviti profesionalni kratkometražni igrani film. Blank sa svojim stručnim timom scenarista/redatelja/snimatelja/producenata stoji na raspolaganju mladom autoru/ici za kontinuirani  razvoj i realizaciju projekta. Svi odabrani projekti bit će realizirani s Blankovom profesionalnom filmskom opremom, a Blank se obvezuje pokriti troškove produkcije. S odabranim autorima potpisat će se ugovor o suradnji i autor nakon toga ne može povući svoj projekt iz realizacije.

Minimalna dob autora je 18 godina. Broj sinopsisa/scenarija koje jedna osoba može poslati ograničen je na dva. Pošiljatelj odobranog projekta sam režira projekt ili neposredno prije početka produkcije, odabire redatelja/-icu projekta. Rezultat natječaja će biti javno objavljen na Blankovom webu do najkasnije 18.5.2014., a svi sudionici koji prođu selekciju bit će obaviješteni e-mailom.

E-mail prijavi na: info@blankzg.hr s naznakom Za Blankov omnibus obavezno priložiti:
Kontakte (adresa & mob)
CV (max. 1 kartica)
Sinopsis (max. 1 karticu ) i/ili scenarij (do max. 15 kartica)
Motivacijsko pismo (max. 1 kartica)
Sve poslati u jedom word dokumentu!