Preskočite na glavni sadržaj

Predstava 'Kako ubiti supruga' u HNK Zadar (Otkazano!)

U Hrvatsko narodno kazalište Zadar u utorak, 29. travnja, stiže predstava 'Kako ubiti supruga', redateljski prvijenac glumice Jelene Posavec Tušek koji je nastao prema djelu talijanskog autora Antonija Amurrija. (Predstava je otkazana zbog bolesti glumice!)
vrijeme: 29.04.2014. 20 h
mjesto: Zadar; Hrvatsko narodno kazalište Zadar, Široka ulica 8
url: http://www.hnk-zadar.hr/

Splitska kazališna publika mladu je glumicu Jelenu Posavec Tušek zapamtila po ulozi ljupke i svestrane Perine u opereti 'Spli'ski akvarel' u režiji Krešimira Dolenčića.

Uz nju će se na sceni smjestiti i dvočlani bend: na električnoj gitari mladi splitski glumac Bojan Brajčić i na bubnjevima Mario Cecić.

U trajanju od 60 minuta, glumica na duhovit i dopadljiv način izmjenjuje  zabavne priče o različitim tipovima suvremenih muškaraca (suprug navijač, suprug koji se upisao u teretanu, suprug koji ne sluša snove svoje žene, šlampavi suprug…) s detaljno opisanim načinima njihova ponašanja i maštovitim načinima likvidacije prestarjelih maminih sinova.

Uz sedam songova prepoznatljivih glazbenih tema s kojima se autorski tim našalio i posložio ih kao komentare na pojedine situacije, komične dijaloge i niz trenutaka iz svakodnevnog suživota dvoje ljudi, nema onoga tko se neće prepoznati i do suza nasmijati.

HNK Zadar ovu predstavu poklanja svim svojim dramskim pretplatnicima koji uz predočenje pretplatničke iskaznice mogu podignuti svoje karte na blagajni HNK Zadar. Za sve ostale karte u slobodnoj prodaji na blagajni HNK od 11 do 13 i 18 do 20 h iznose 40 kuna.