Preskočite na glavni sadržaj

Dan kreativnosti i inovativnosti

'Dan kreativnosti i inovativnosti' ove će se godine održati u petak, 23. svibnja, od 20 sati, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu (dvorana Gorgona).
vrijeme: 23.05.2014. 20 h
mjesto: Zagreb; MSU, Dvorana Gorgona, Avenija dubrovnik 17
url: http://dki.mrak.com.hr/

Nagrada za kreativnost i inovativnost bit će dodijeljena u devet kategorija, s ciljem dodatnog ohrabrenja cjelokupnog društva od strane udruge MRAK kako bi potaknuli češću upotrebu i primjenu kreativnosti u svakodnevnom korporativnim, društvenim i privatnim djelovanjima. Svakako treba naglasiti da je kao takva, Nagrada za kreativnost i inovativnost jedinstvena u svijetu.

Ovogodišnji program će oplemeniti glazbenik Matej Meštrović uz suvereno vodstvo Marka Lušića i uz kratka motivacijska predavanja koja će održati Tomislav Bobinec, Creative Industries Styria, Ivan Burazin, Codeanyware te spektakularni gost iznenađenja.

Teme okruglih stolova ove godine su Kreativne industrije - Uloga kreativnih industrija u jačanju konkurentnosti hrvatskog gospodarstva,  Razvoj strategije kreativnih i kulturnih industrija u Hrvatskoj te Nove tehnologije: Kreativnost i inovativnost u medijima.

Događanje je organizirano pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića te uz potporu naših višegodišnjih partnera, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva kulture, Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva turizma, Grada Zagreba, Gradske skupštine Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija i Udruge gradova.

Sve dodatne informacije pronađite na adresi www.dki.mrak.com.hr.