Preskočite na glavni sadržaj

U Trogiru izložba Matka Antolčića

U atriju Muzeja grada Trogira u nedjelju, 3. kolovoza 2014., u 21 sat, otvorit će se izložba 'Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu' autora Matka Antolčića.  
vrijeme: 03.08.2014.
mjesto: Muzej grada Trogira
 
Otvaranje izložbe u Muzeju grada Trogira održat će se u okviru proslave blagdana prvog hrvatskog blaženika Augustina Kažotića. U programu će uz autora sudjelovati trogirski gradonačelnik Ante Stipčić, ravnateljica trogirskog muzeja Fani Celio Cega, vlasnica galerije Laudato Corde Ksenija Abramović, likovni kritičar Stanko Špoljarić, a izložbu će otvoriti dominikanski provincijal dr. Ante Gavrić. U glazbenom dijelu otvorenja nastupit će trogirska ženska klapa „Stivanja“, a kroz program će voditi predsjednica Udruge za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić“ Tanja Baran.
 
Izložba “Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu” Matka Antolčića osmišljena je kao dio programa 6. Dana hrvatskih svetaca i blaženika (22. - 25. 5. 2014.) u Križevcima, a u Muzeju Trogira moći će se pogledati do 17. kolovoza o.g. (svaki dan od 9 do 12 te od 18 do 21).
.
Katalog izložbe