natječaj

Natječaj EU – Investing in People


prijava: 18.12.2012.

U okviru programa Kultura 2007. – 2013. objavljen je natječaj Investing in People – Supporting culture as a vector of democracy and economic growth. Natječaj je otvoren za prijave projekata iz područja kulture, medija, lokalnog razvoja te suradnje i razvoja. Rok prijave je 18. prosinac 2012.

Tematski program EU Investing in People, u svom širokom pristupu razvoju i smanjenju siromaštva, ima opći cilj društvenog razvoja na svim razinama u partnerskim zemljama, a u skladu s Milenijskom deklaracijom i Milenijskim razvojnim ciljevima Ujedinjenih naroda.

Ovo je zatvoreni natječaj u okviru kojeg se prvo prihvaćaju samo nacrti (Concept Note) projekata predloženih za evaluaciju te nakon preliminarnog kruga odabrani kandidati podnose cijelu dokumentaciju projekta. Opći je cilj ovog natječaja potpora kulturi kao vektoru demokratizacije, različitosti i socio-ekonomskog razvoja.

Prijaviti se mogu predstavnici lokalne i regionalne vlasti, svezanih druženja, državne administracije, agencije, nevladine organizacije za razvoj, udruge, međunarodne organizacije, i to iz Europske unije, zemalja kandidatkinja, Europskog gospodarskog prostora te zemalja u razvoju.

Kontakt:
European Commission
Directorate General for Development and Cooperation - EuropeAid
Unit D4 – Education, Health, Research, Culture
Attn. Head of Unit
Office SC15 4/65
B-1049 Brussels
Belgium

Više

(I.P., 05.12.2012)