novo izdanje

Besplatno članstvo na portal ConnexusPortal Connexus poziva kulturne djelatnike iz regije da se besplatno učlane u novu platformu za kulturni i umjetnički sektor, koju su razvile konzultantske agencije BOP i Euclid International.

Članstvo na Connexus portalu omogućuje razmjenu vijesti i informacija od međunarodnog značaja za sektor kulture – možete obavijestiti kolege iz cijelog svijeta da ste u potrazi za partnerima, da ste objavili važne studije ili izvještaje relevantne za razvoj kulture na internacionalnom planu i sl.

Također, moguće je sudjelovati u Connexus forumu, a prva tema za diskusiju bit će potencijal idućeg EU programa Kreativna Evropa.

Čalnovi Connexus portala dobivaju mailom tjedni pregled postavljenih vijesti i informacija iz područja kulture, imat će pristup ConDos (Connexus Documents) izvještajima i analizama dva puta mjesečno, i mogućnost sudjelovati u online sastancima pod nazivom ConGas (Connexus Gatherings) od iduće godine.

Članarina za organizacije iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore je besplatna. Registracija se može obaviti putem Internet stranice www.culture.info gdje se sa desne strane nalazi opcija Free Membership. Kada kliknete na Free Membership, otvora se jednostavan formular koji ćete ispuniti i nakon dobivanja potvrde da ste se prijavili, možete početi postavljati vijesti i sudjelovati u međunarodnoj kreativnoj zajednici.

Izvor: www.ccp-serbia.org

(I.P., 19.12.2012)