Preskočite na glavni sadržaj

MusicBox - besplatne glazbene radionice za mlade u Rijeci

Udruga RiRock od siječnja 2015. godine kreće s programom besplatnih glazbenih radionica gdje nudi poduke u sviranju električne gitare, električne bas gitare, bubnjeva, te radionicu osposobljavanja i sudjelovanja u bendu. Broj sudionika je ograničen radi kvalitete nastave i raspoloživosti opreme, a prijave traju do 25. prosinca 2014.
prijava: 25.12.2014
mjesto: Rijeka
url: http://www.rirock.hr/

Svrha ovog projekta jest ispuniti slobodno vrijeme mladih s onime što oni vole i u čemu žele sudjelovati, te omogućiti mladima, pogotovo socijalno ugroženim osobama, da iskoriste vlastiti potencijal.

Stručno vodstvo koje će pratiti polaznike sastoji se od profesorice glazbene umjetnosti Jasminke Batagelj (PRHG) i prof. Gorana Bonete (gimnazija Andrije Mohorovičić), te voditelja udruge Vanje Kauzlarić („Officer Down“), Nikole Jovanovića („Sweet Thunder“) i Petra Brkovića („Officer Down“).

Grupe će biti raspodijeljene po pojedinim instrumentima:

Električna gitara – 7 polaznika
Električna bas gitara – 3 polaznika
Bubnjevi – 5 polaznika
Osposobljavanje za sudjelovanje u bendu – 35 polaznika

Ispuni prijavnicu i prijavi se na besplatne MusicBox radionice za mlade ili se prijavi na broj telefona: 098/167-2047

Osim navedenih radionica, polaznici će moći sudjelovati na tematskim tribinama.

Najperspektivnijim mladim polaznicima, omogućit će se snimanje i produkcija demo albuma (5 pjesama), a zatim i distribucija te promocija istog putem nastupa na RiRock festivalu i drugim afirmiranim koncertima u organizaciji Udruge, koji se tradicionalno održavaju već dugi niz godina. Polaznicima će se također dodijeliti potvrda o sudjelovanju.

Stoga ako želite istražiti svoje talente, oprezno pratite događanja na službenim web stranicama te na Facebooku i Twitteru gdje će biti objavljen natječaj za prijavu.