Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljen Karlovačko RockOff festival novog zvuka

Nakon uspješne prve sezone RockOff festivala novog zvuka, najmlađa manifestacija Hrvatskog društva skladatelja u svoje drugo izdanje ulazi s novim imenom: Karlovačko RockOff. Prijave za sudjelovanje na festivalu otvorene su do 30. ožujka 2015.
prijava: 30.03.2015
url: https://www.facebook.com/festivalrockoff

Hrvatsko društvo skladatelja pokrenulo je festival kako bi mladim glazbenicima i autorima otvorilo radijski i televizijski eter i koncertne pozornice. Veliki uspjeh i napore organizatora u prvom izdanju festivala prepoznala je kompanija Heineken Hrvatska, odnosno Karlovačko pivo koje će, u partnerstvu s HDS-om, podići festival na još veću razinu i predstaviti novu rock i off glazbu širom Hrvatske.

O kriterijima festivala pobrinut će se respektabilan stručni žiri kojeg je i ove godine odabralo Hrvatsko društvo skladatelja. Uz Hrvoja Horvata, čine ga Ivan Dečak (Vatra), Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx), Damir Martinović Mrle (Let3) i producent Srđan Sekulović Skansi. Oni će, uz publiku, birati bendove i izvođače koji se za sudjelovanje na festivalu mogu prijaviti putem Karlovačko RockOff Facebook stranice do 30. ožujka.

Na Karlovačko RockOff svoje nove skladbe mogu prijaviti izvođači, DJ-evi i bendovi koji nemaju više od 3 diskografski objavljena albuma, a dobrodošli su predstavnici različitih stilova i žanrova: od rocka, popa, heavyja i elektronike do kantautora, indie i etno zvukova. Žiri festivala poziva i one bendove koji lani nisu uspjeli ući među 18 odabranih da svakako pokušaju i ove godine s novim pjesmama!