natječaj

Natječaj za najAktivca godine


prijava: 15.05.2013.
organizator: Hrvatski Eurodesk centar

Hrvatski Eurodesk centar, u suradnji s Odjelom za program Mladi na djelu Agencije za mobilnost i programe Europske unije, otvorio je natječaj za najAktivca godine u kojem mogu sudjelovati svi u dobi od 13 do 30 godina koji žive na području Republike Hrvatske. Prijave se primaju do 15. svibnja 2013.godine.

Biti najAktivac godine znači da ste organizirali akciju kojom ste pozitivno utjecali na zajednicu u kojoj živite i želite tu priču ispričati drugima. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je ispuniti prijavni obrazac. Uz prijavu, potrebno je priložiti maksimalno pet fotografija provedene akcije i poslati ih na adresu eurodesk@mobilnost.hr.

Djelatnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije odabrat će pet najboljih prijava i objaviti ih na Facebook stranici https://www.facebook.com/EuropskiTjedanMladih

Svi korisnici Facebook-a moći će glasati za najbolju prijavu, a prijava s najviše glasova osvojit će glavnu nagradu, povratnu aviokartu za europsku destinaciju po odabiru pobjednika. Pobjedniku natječaja glavna nagrada bit će uručena 28. svibnja 2013. godine na zagrebačkom trgu Zrinjevac, u sklopu proslave Europskog tjedna mladih.

(I.P., 13.05.2013)