Preskočite na glavni sadržaj

'Priča o oblaku' Male scene gostuje u Litvi

U utorak, 26. svibnja, zagrebačko kazalište Mala scena odlazi na gostovanje u Vilnius, Litva, s predstavom 'Priča o oblaku' koju će Ivica Šimić igrati na engleskom jeziku, a Vitomira Lončar održat će predavanje na temu 'Kazalište za najmlađe' na Sveučilištu Vilnius. Predstava će igrati na Labas festivalu na kojem će sudjelovati i kazališta iz Austrije, Irske i Litve.
vrijeme: 26.05.2015.
mjesto: Dubrovnik
url: http://www.dubrovnik-festival.hr/

Predstava „Priča o oblaku“ je hrvatski autohtoni izvorni proizvod te je gostovala po raznim zemljama na nekoliko kontinenata. Početkom svibnja predstava je gostovala na drugom izdanju multidisciplinarnog festivala specijaliziranog za najmlađu publiku, roditelje i edukatore u Irskoj, a sredinom svibnja u Beijingu, Kina, gdje je Ivica Šimić igrao predstavu na konferenciji koju je i otvorio svojim predavanjem „Odrastanje uz kazalište i umjetnost- značaj kazališta za mladu publiku u procesu odgoja i obrazovanja“.

Gostovanje na Labas festivalu sufinancira Grad Zagreb.

Ivici Šimiću nagrada na međunarodnom festivalu!

Predstava " Cui i-e frică de Bau-Bau?" koju je Ivica Šimić, umjetnički direktor Male scene prošle godine radio u Teatrul de Animatie Tandarica u Rumunjskoj, osvojila je na međunarodnom Gulliver festivalu u Galatiju Grand Prix, Olga Bela nagrađena je za najbolju glumicu, a Ivica Šimić proglašen je najboljim redateljem!