Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za izlaganje u Galeriji Pikto u 2017. godini.

Galerija Pikto raspisuje natječaj za izlaganje u 2017. godini. Natječaj je otvoren za izložbe, akcije, performanse, međunarodne suradnje i kustoske koncepcije, te se mogu prijaviti djela u medijima slikarstva, kiparstva, grafike, crteža, umjetničkih instalacija, fotografije, videa i novih medija. Natječaj je otvoren do 25. lipnja.
prijava: 25.06.2016
mjesto: Zagreb; Galerija Pikto, Branimir centar, Branimirova 29
url: http://pikto.co
Uz prijavnicu obavezno priložiti:

Životopis (u tekstualnom obliku najviše do jedne kartice teksta u word dokumentu)
Ogledni materijal (sve vizualne materijale, fotografije, skice i ostalo slati u jpg-u putem jumbomaila ili we transfera – max 10 fotografija)

Rok za podnošenje prijava je 25. lipnja 2016. Prijave se šalju isključivo na mail adresu piktogalerija@gmail.com

Autor/ica može priložiti maksimalno jedan projekt, a neće se razmatrati već izloženi radovi ili projekti. Autor/ica će biti obaviješten/a o ishodu natječaja putem elektroničke pošte.

Rezultati će biti objavljeni na internetskoj stranici galerije 15. srpnja 2016. godine, a odabrani autori bit će uvršteni u program galerije Pikto za 2017. godinu koji se predlaže za sufinanciranje Ministarstvu kulture RH i Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

Za sve dodatne informacije i upite vezane uz natječaj obratiti se voditeljici Galerije Pikto: Nela Simić, 092/1884118, e-mail:  piktogalerija@gmail.com