Preskočite na glavni sadržaj

Dani Pešče 2016.

Ovogodišnja manifestacija 'Dani Pešče' će se od 27. svibnja do 4. lipnja održavati u Centru kulture na Peščenici te u gradskim knjižnicama S.S. Kranjčević i I. B. Mažuranić. Ulaz na sve aktivnosti u sklopu manifestacije je besplatan!
vrijeme: 27.05.2016.
mjesto: Zagreb
url: http://www.knap.hr

Primarni cilj manifestacije "Dani Pešče", koja se održava devetu godinu zaredom, je senzibilizirati stanovnike Peščenice, ali i ostalih zagrebačkih kvartova, za kulturu u svim njezinim formama: od glazbe i plesa, do likovne i dramske umjetnosti. 
 
U Centru KNAP Dani Pešče svojim stanovnicima već tradicionalno nude bogat program, koji može udovoljiti svačijem ukusu: od produkcija dramskih i plesnih studija, nastupa dječjeg zbora Kikići, radionice za cijelu obitelj Kreativna familija, nastupa folklornog društva pa sve do mađioničarskih trikova, dok su za sam kraj manifestacije sačuvani koncerti Cinkuša i jazz sastava Hot Club Zagreb. Program u Centru kulture KNAP počinje u ponedjeljak, 30. 05..
 
Program u knjižnici Silvija Strahimira Kranjčevića počinje 27.05. s festivalom Afrička bajka, na kojem ćete naučiti sve što vas je ikad zanimalo o afričkom načinu životu. Također ćete moći pogledati radove kluba kreativnog pisanja, vježbati na mini trampolinu, uživati u koncertu u sjenici ... Opcija je mnogo, a izbor je na Vama!
 
Knjižnica Ivane Brlić Mažuranić također je pripremila raznovrstan program te ćete se tamo, između ostalog, upoznati s misaonom igrom GO, saznati više o promjenama u modi i pogledati izložbu interaktivnih slikovnica.