Preskočite na glavni sadržaj

Tibor Keser na radionici Emerging producers

Hrvatski producent Tibor Keser sudjelovat će na ovogodišnjoj radionici Emerging producers, koja će se održati od 25. do 30. listopada u sklopu 20. izdanja Međunarodnog festivala dokumentarnog filma u Jihlavi.
vrijeme: 25.10.2016.
mjesto: Jihlava
url: http://www.dokument-festival.com/industry/emerging-producers

Emerging Producers je platforma za povezivanje perspektivnih europskih producenata dokumentarnih filmova s profesionalcima iz različitih grana filmske industrije. Na radionici će ove godine sudjelovati 18 producenata iz Austrije, Hrvatske, Češke, Danske, Estonije, Francuske, Bosne i Hercegovine, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Italije, Poljske, Portugala, Rumunjske, Slovačke, Španjolske i Meksika.
 
Tibor Keser rođen je 1981. godine u Zagrebu gdje završava Ekonomski fakultet te kasnije upisuje studij produkcije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Od 2014. godine radi u Restartu kao producent i izvršni producent na velikom broju projekata u svim fazama. Polaznik je brojnih radionica u zemlji i inozemstvu među kojima i Sarajevo Talent Campusa 2013, EURODOC 2015 i Berlinale Talents 2016. Član je Kino Kluba Split. Surađuje kao predavač sa scenarističkim klubom Palunko u sklopu Hrvatskog filmskog saveza.
 
Izvor: HAVC