Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za izlaganje u Izložbenom salonu Izidor Kršnjavi u 2017.

Izložbeni salon Izidor Kršnjavi poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2017. godini. Prijave se primaju do 8. kolovoza.
prijava: 08.08.2016
mjesto: Zagreb, Izložbeni salon Izidor Kršnjavi, Trg maršala Tita 11
url: http://ss-primijenjenaumjetnostidizajn-zg.skole.hr
Prijaviti se mogu umjetnici s djelima u svim likovnim tehnikama i medijima (slikarstvo, kiparstvo, grafika, fotografija, instalacija, prostorne intervencije, video, novi mediji…), interdisciplinarni projekti i kustoske koncepcije, a posebno projekti suvremene umjetničke prakse.

Program Salona jednim dijelom osmišljava i uređuje Savjet Salona putem Natječaja, dok drugi dio kuriraju udruge UBU i Organizam.
Prijava za Natječaj – tražene sastavnice:
- ime, prezime, adresa, e-adresa i kontakt telefon umjetnika/umjetnice/kustosa; struka (i titula) koju navodite uz ime i prezime
- naziv izložbe/projekta i idejni opis projekta (do 1500 znakova), stajalište (statement) autora/autorice projekta (što i zašto želi izlagati…, ciljevi projekta)
- detaljniji opis projekta (nije obvezno)
- prijedlog za popratnu radionicu za učenike i/li javnu tribinu vezanu uz izložbu/projekt
- profesionalni životopis
- popis samostalnih i skupnih žiriranih izložbi, performansa i sl. (katalozi u prilogu – prema mogućnostima, nije obvezno)
- tehnički opis radova (medij, dimenzije…), cca broj radova; tehnički opis postava
- prijedlog troškovnika izložbe i plan osiguravanja potrebnih sredstava
- popratni materijali (fotografije, skice, digitalna dokumentacija, video, audio, link na rad), …
 
Prijedlozi se podnose putem prijavnice. prijavnica je dostupna na web stranici. Na istoj se stranici može pogledati tlocrt izložbenog prostora.
 
Prijave dostaviti e-poštom (maksimalna veličina/težina dokumenta: 20 MB) ili u digitalnom obliku na CD-u, a prema potrebi i mogućnostima i u papirnom obliku (npr. katalozi), osobno ili poštom, na adresu:
Izložbeni salon Izidor Kršnjavi, Trg maršala Tita 11, 10000 Zagreb.
E-adresa: izlozbenisalon.izidorkrsnjavi@gmail.com

Savjet Salona izvršit će odabir prijedloga i objaviti rezultate na web stranici http://ss-primijenjenaumjetnostidizajn-zg.skole.hr/(Izložbeni salon Izidor Kršnjavi) do 20. kolovoza 2016.

Prihvaćeni prijedlozi godišnjeg programa Salona prijavit će se za financiranje na natječaje za sredstva iz proračuna javnih potreba u kulturi za 2017. godinu.

Napomena: Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Za sve dodatne informacije obratite se voditeljici Salona Mirjani Tomašević Dančević, mob.: 091/7829999, e-adresa: mirjanatomasevicdancevic@yahoo.com ili  izlozbenisalon.izidorkrsnjavi@gmail.com