Preskočite na glavni sadržaj

'Gazda' gostuje u Šibeniku i Splitu

Redatelj filma Darijo Juričan i autor istoimene knjige Saša Paparella u Šibenik i Split stižu 22. listopada, a 'Gazda' i dalje igra u kinima diljem Hrvatske.
vrijeme: 22.10.2016.
mjesto: New York, USA
url: http://www.queerny.org/

U Šibeniku će film 'Gazda' biti prikazan u Gradskoj knjižnici točno u podne. Ulaz na projekciju i promociju knjige bit će besplatan, a organizator se nada da će publika donacijom podržati projekt.
 
U Splitu će film isti dan, 22. listopada, biti prikazan u Kinoteci Zlatna vrata s početkom u 20 sati. Karte za kino moći će se nabaviti na ulazu u kino na dan projekcije. Zainteresirana publika nakon projekcije moći će kupiti i knjigu.
 
Film i knjiga 'Gazda', redatelja Darija Juričana i autora Saše Paparella spomenik su hrvatskom poduzetničkom duhu od 1960-ih do danas. Djela su to koja veličaju kreativnost i neumornost trgovačko-proizvodnih snaga u Hrvatskoj i djelom se dotičnu najveće hrvatske korporacije Agrokor. Ovaj dokumentarni film prvi je puta prikazan na Motovun Film Festivalu nakon čega je i ispunjen prvi cilj crowdfunding kampanje – da se prikupi 3.000 dolara za njegov dovršetak.
 
Film se i dalje može pogledati u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci... a detaljan raspored projekcija po gradovima potražite na ovoj poveznici.
 
Izvor: HAVC