Preskočite na glavni sadržaj

Muzej grada Trogira - poziv za izlaganje u 2017.

Muzej grada Trogira poziva zainteresirane da se prijave na poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u 2017. godini. Rok za prijavu je 1. ožujka  2017.
prijava: 01.03.2017
mjesto: Trogir; Muzej grada Trogira
url: https://muzejgradatrogira.blogspot.hr
Poziv se odnosi na zaprimanje molbi za izlaganje koje mogu dostaviti autori ili grupe autora, likovni kritičari i kustosi.

Rok za prijavu je 1. ožujka  2017., a molbe trebaju sadržavati:
- ime, prezime, adresu, kontakt telefon i adresu e-pošte,
- kratki životopis autora,
-  dejni opis izložbe,
- vizualne materijale (fotografije radova/skice i sl.), te ostale materijale za koje autor smatra da su od važnosti za prijavu.

Pozivu se mogu odazvati predlagatelji samostalnih i skupnih izložbi zainteresirani za izlaganje u atriju Muzeja grada Trogira ili galeriji Cate Dujšin Ribar.
 
olbe se šalju na adresu e-pošte Muzeja grada Trogira muzej-grada-trogira@st.t-com.hr  ili na adresu Muzej grada Trogira, Gradska vrata 4, 21 220 Trogir s naznakom 'za poziv za izlaganje u Muzeju grada Trogira'.
 
Pristigle prijave će razmatrati Sručno vijeće Muzeja grada Trogira, a odobravat će se sukladno Pravilniku o korištenju izložbenog prostora i galerije Cate Dujšin Ribar u Muzeju grada Trogira.
 
Rezultati će biti poznati  do kraja ožujka 2017. godine, a o rezultatima će svi oni koji su poslali prijave  biti obaviješteni e-poštom ili telefonom.