Preskočite na glavni sadržaj

Humanitarni koncert Prijatelji za Cicija

U zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 16. veljače 2017. održat će se humanitarni koncert pod nazivom Prijatelji za Cicija na kojem će se skupljati sredstva za pomoć u liječenju i oporavku Valentina Ciglara.
vrijeme: 16.02.2017. od 21 sat
mjesto: Zagreb, Vintage Industrial Bar, Savska 160
url: http://www.vintageindustrial-bar.com/

Na koncertu će nastupiti: Killed a fox, Them moose rush, Kapetan lobanja i vod smti i Broken rockers (Motörhead tribute band, Zagreb). 

Minimalna donacija na ulazu u klub iznosi 20 kuna.

Iz najave:

Prije nepunih godinu dana mladi je Valentin Ciglar mirno prelazio cestu preko označenog pješačkog prijelaza kada je na njega naletio automobil pri čemu je Ciglar zadobio ozljede opasne po život. Nakon deset dana probudio se iz kome i stanje mu se nekako stabiliziralo, no njegov oporavak nažalost traje izrazito sporo. Svi koji znaju Valentina ističu kako se radi o čovjeku koji ima takvu životnu enegiju kakvu posjeduju samo posebni ljudi. Uvijek je otvorena srca s najluđim idejama, najluđim pitanjima, kreativac i nezaustavljivi sanjar pun planova za budućnost o kojima je s najbližim prijateljima pričao samo dva dana prije tog nesretnog događaja. Svi njegovi planovi tada su postali samo jedna velika želja za oporavkom. Pozivamo vas sve da okupljanjem 16.02.2017. u Vintage industrial baru podržimo njegov oporavak i pomognemo njemu i njegovoj obitelji kako bi Valentin imao svu potrebnu njegu i skrb te kako bi se što prije oporavio.

www.facebook.com/events/366648937047947/