Preskočite na glavni sadržaj

ORIS KUĆA ARHITEKTURE - Too Loud Audio Design jedinstvena izložba dizajnerskih uređaja

Too Loud Audio Design jedinstvena je izložba dizajnerskih uređaja koje potpisuju dizajneri i dizajnerski studiji diljem svijeta. Održava se u Zagrebu od 21. do 25. studenog, kao uvod u Too Loud Fest, festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike.
vrijeme: 21.11.2017.
url: http://www.oris.hr

Uoči i za vrijeme trajanja Too Loud Festa 2017, u Oris Kući arhitekture, organiziran je Too Loud Audio Design, izložba dizajnerskih audio proizvoda koja se otvara 21. 11. 2017., a koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih.
 
Mnogi hrvatski distributeri u ponudi audio i video uređaja imaju primjerke iza kojih stoje renomirani svjetski dizajneri. Riječ je o zaista izgledom posebnim proizvodima. Nažalost, šira javnost nije upoznata s takvim izborom, tako da je Too Loud Audio Design rijetka prilika da se pomno birani dizajnerski proizvodi distributera nađu po prvi put u Hrvatskoj na jednom mjestu, rekao je Nebojša Uglješić, direktor festivala.
 
Izložbu će biti moguće posjetiti od 21. do 25.11. od 9 do 17 sati, s iznimkom subote, od 10 do 15 sati. Ulaz je slobodan.