natječaj

10. trijenale zagorskog suvenira | Poziv


vrijeme: 09.05.2005. - 03.06.2005.
organizator: Muzeji Hrvatskog zagorja, Muzej seljačkih buna; Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije

Muzej seljačkih buna i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije pozivaju sve zainteresirane da svojim radovima sudjeluju na 10. trijenalu zagorskog suvenira, koje će se održati od 2. srpnja do 11. rujna u Galeriji dvorca Oršić u Gornjoj Stubici. Krajnji rok za predaju radova je 3. lipanj.

Pozivaju se sudionici Trijenala da osmisle suvenir kao cjelovito osmišljen predmet, prepoznatljivog i uočljivog podrijetla vezanog uz Hrvatsko zagorje. Prijedlaže se da sudionici ove godine pokušaju osmisliti i suvenire vezane uz događanja koja organiziraju Muzeji Hrvatskog zagorja: Viteški turnir, Srednjovjekovni tabor pod Taborom i Zagorsku svadbu.
Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u potrazi je za suvenirom koji može koristiti u svrhe promocije i za različite službene prilike.

Najuspješnijim radovima dodijeliti će se novčane nagrade i priznanja.

Dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti u Muzeju seljačkih buna na tel.: 049/587-880, 049/587-882 ili na e-mail adresi:
msb@kr.htnet.hr.

Mole se svi sudionici da radove predaju u Muzej seljačkih buna u Gornjoj Stubici najkasnije do 3. lipnja 2005. godine. Sve pristigle radove pregledat će stručna prosudbena komisija i odabrati one koji će biti izloženi, prezentirani u katalogu, a ista će dodijeliti i nagrade najuspješnijim radovima.