natječaj

Otvoren natječaj za Volonterskog Oskara


prijava: 13.01.2016.
mjesto: Zagreb

Volonterski centar Zagreb poziva sve neprofitne organizacije koje rade s volonterima da za nagradu Volonterski Oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije. Rok za podnošenje prijave za natječaj Volonterski Oskar otvoren je 35 dana od dana objave natječaja (10. prosinca), zaključno s 13. siječnjom 2016.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želi se istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.
 
Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.
 
Rok za prijavu je 35 dana od raspisivanja natječaja, a prijavni obrazac i puni tekst natječaja dostupni su na internetskoj stranici Volonterskog centra Zagreb www.vcz.hr/oskar/ i u tiskanom obliku u uredu Volonterskog centra Zagreb, u Ilici 29.

Opširnije o natječaju...

(R.P.B., 17.12.2015)