natječaj

A' Design Award & Competition - poziv na sudjelovanje


prijava: 28.02.2015.

A' Design Award & Competition, vodeće međunarodno godišnje natjecanje za dizajn poziva na sudjelovanje na natječaju za dodjelu nagrada i priznanja za dizajnerske projekte. Rok za prijavu je 28. veljače 2016. 

A' Design Award & Competition Priznanja se organiziraju za široki spektar kreativnih područja (djelatnosti) kako bi se izdvojili zaista najbolji dizajneri iz svih zemalja, kao i svih disciplina. Radove procjenjuju kolege iz oblasti dizajna, a žiri, koji se sastoji od uglednih akademika, istaknutih predstavnika medija, kao i potvrđenih profesionalaca, ocjenjuje anonimno. A' Design Award & Competition obećava slavu, prestiž, publicitet i međunarodno priznanje svih Pobjednicima A' Design Award & Competition-a kroz A' Design Nagradu, dodjeljivanu u cilju priznanja za nagrađeni dizajn.

A' Design Nagradu čini prestižna i sveobuhvatna pobjednička' oprema 'za nagrađene dizajne. "A' Design Nagrada" podrazumijeva između ostalog - međunarodni certifikat za izvrsnost u dizajnu, pozivnicu na ekskluzivno gala-večer u Italiji, online + offline izložbu nagrađenih projekata, poster nagrađenih radova u A2 formatu, godišnju publikaciju u tvrdom povezu, a koja sadrži nagrađene projekte, specijalni 3D otisnut metalni trofej u luksuznom crnom pakiranju, prijevod projekta na 20 i više jezika kako bi se uistinu doprlo do publike diljem svijeta, ekskluzivni intervju s pobjednikom, priprema i distribucija novinarskih priopćenja, licenca za slobodno korištenje "A' Design Award Winner logo-a "u svakodnevnoj komunikaciji, promocija nagrađenih radova u tisućama drugih publikacija, medijskim pojavljivanjima uz pomoć naših medijskih partnera, integraciju u Svjetski Dizajnerski Poredak, kao i daljnju marketinšku i PR podršku. 

Svake godine, projekti koji se fokusiraju na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost, nagrađeni su sa A' Design nagradom. Prijave se prihvaćaju godišnje do 28. veljače, a rezultati se objavljuju svake godine 15. travnja. Dizajneri diljem svijeta su pozvani da sudjeluju u natjecanju, prijavom svog najboljeg rada, projekta ili proizvoda. Prijave se prihvaćaju samo ako su dizajnirane u posljednjih deset godina. (DAZ)

Opširnije

(D.H.F., 07.01.2016)

Tagovi: dizajn, natječaj