natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Intertrade


prijava: 05.10.2016.
mjesto: Italija; Salerno

Intertrade je posebna agencija Gospodarske komore Salerna s iskustvom u međunarodnim projektima i sa širokom mrežom stručnjaka i partnera koji pokrivaju različita područja i sektore. Zainteresirani su za sudjelovanje u projektima i inicijativama programa Kreativna Europa. Rok za podnošenje prijava zainteresiranih partnera je 5. listopada 2016.

Intertrade radi na tri glavna područja: inozemna tržišta, teritorijalna marketinga i vanjski odnosi. Konkretno, aktivnosti  agencije Intertrade temelje se na opskrbi visokih usluga s dodanom vrijednosti, poput praćenja međunarodnih tržišta, kako bi se osigurale gospodarske informacije i traženje novih poslovnih mogućnosti za gospodarski sustav Salerna, upravljanje kontaktima i odnosima sa stranim (gospodarskim, financijskim i institucionalnim) sugovornicima i provođenje zajedničkih projekata i aktivnosti, organizacijska i logistička podrška za gospodarske međunarodne promotivne aktivnosti (sajmovi,  specijalizirane usluge pomoći); promicanje Salerna i  izvrsnosti u raznim područjima (kultura, turizam, umjetnost, glazba) kako bi privukli zainteresirane strane tvrtke i inozemne partnere na ulaganje u pokrajinu Salerno. Svaka aktivnost je zamišljena s ciljem promicanja područja u svrhu sinergijske podrške malim i srednjim poduzećima iz Salerna.
 
U području kulture, Salerno je poznat po filmskom festivalu Grifforni, festivalu Ravello i dva lokaliteta s UNESCO-ove liste zaštićene baštine: Amalfijska obala i Nacionalni park Cilento i Vallo di Diano.
 
Teritorijalne marketinške aktivnosti koje provodi agencija Intertrade imaju cilj, s jedne strane, promicati pokrajinu Salerno i njen turizam, obrtničke i kulturne proizvode, a s druge strane, pronaći nove tokove ulaganja, s posljedičnim povećanjem vidljivosti područja, konkurentnosti i zapošljavanja.
 
Kontakt: 
 
Filomena Turlione
Intertrade
Azienda Speciale della Camera di Commercio di Salerno
 
Via Roma, 29
I - 84121 – Salerno
Tel. + 39 089 2786542
Mob: +39 3271065756
Fax: + 39 089 2786811
E-mail: turlione@intertrade.sa.it
www.intertrade.camcom.it
www.sa.camcom.it
skype - intertrade.sa

(R.P.B., 02.02.2016)