predstavljanje

Tjedan EU fondova - poziv za sudjelovanje


vrijeme: 07.03.2016. - 11.03.2016.
mjesto: Radnička cesta 50, Zagreb
organizator: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

'Tjedan EU fondova' održat će se od 7. do 11. ožujka 2016. u Kongresnom centru Forum Zagreb, na adresi Radnička cesta 50, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i partnerskih institucija.
Svrha ovog petodnevnog događanja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova, kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj. U okviru svakog pojedinog dana predstavit će se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014.-2020., prikazati primjeri dobre prakse i razmijeniti iskustva kroz panel diskusije.

Predstavnici Ministarstva kulture bit će sudionici panel diskusije u utorak, 8. ožujka 2016., na danu „Kulturne baštine i socijalne uključenosti“. Na danu Europskog socijalnog fonda – stvaranje mogućnosti“, koji će biti održan u četvrtak, 10. ožujka 2016., Ministarstvo kulture će predstaviti programe „Umjetnost i kultura za mlade“ i „Umjetnost i kultura 54+“, planirane u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“.

Detaljan program „Tjedna EU fondova“ možete vidjeti ovdje.

Za sudjelovanje na ovom događaju potrebno je prijaviti se putem online obrazaca koji se nalaze na linku i to,  sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno. 

(L.V., 01.03.2016)