Preskočite na glavni sadržaj

'Gavella i Europlakat Fair' od 1. do 20. lipnja

Izvedbom predstave 'Slikari rudari' Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca počinje Gavella i Europlakat Fair, festival svih predstava koje su trenutno na repertoaru kazališta u Frankopanskoj, izvijestili su iz GDK Gavelle.
vrijeme: 01.06.2018.
mjesto: Zagreb, GDK Gavella, Frankopanska 8-10
url: http://www.gavella.hr/
 Na završnoj večeri i ove će se godine dodijeliti nagrade najboljim glumcima i predstavi u cjelini.

 

Najbolju glumicu i najboljega glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od sedam pretplatnika kazališta Gavelle, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.

 

U konkurenciji su glumci iz predstava "Ponovno ujedninjene dviju Koreja" Joela Pommerata u režiji Paola Magellija, "Kralj Rikard III." Williama Shakespearea u režiji Aleksandra Popovskog, "Sjećanje šume" Damira Karakaša u režiji Tamare Damjanović, "Proces" Franza Kafke u režiji Renea Medvešeka te ''Slikari rudari'' Leeja Halla u režiji Same M. Streleca.

 

Osim ovosezonskih premijernih predstava, publika će u sklopu festivala moći pogledati i predstave iz prošlih sezona - "Nevidljivi", "Umišljeni bolesnik", "Gospođa Bovary", "Filumena Marturano", "Komet", "Tesla Anonimus", "Srce veće od ruku", "Tri sestre", "Kolovoz u okrugu Osage", "Romanca o tri ljubavi" i "Priče iz Bečke šume"

 

Festival 20. lipnja zatvara predstava Kaya Pollaka "Kao na nebu" u režiji Renea Medvešeka, a cijena ulaznica za sve predstave je 20 kuna. (Hina)