Preskočite na glavni sadržaj

Velesajam kulture i Multimedijalna koliba slave rođendan u SC-u

Velesajam kulture održat će se od 14. do 16. lipnja u prostorima Studentskog centra, a ove godine u slavlju mu se pridružuje i Multimedijalna koliba sa svojom obljetnicom. 
vrijeme: 14.06.2018.
mjesto: Zagreb, SC, Savska 25

Velesajam kulture ove godine slavi petnaesti rođendan i pravo je vrijeme da nauči nešto više o grafitima i drugim umjetničkim uličnim izričajima, obnovi skejtersku opremu unutar SC-a, pogleda i pokoji film, a bome i zapleše na partiju koji će se u dvorištu u kojem je odrastao održati u subotu, 16. lipnja.

Naglasak programa Velesajma bit će na street art umjetničkom izričaju koji se unutar Studentskog centra profilirao kao jedna od konstantnih točaka sastajanja kako umjetnika tako i publike. Kao i uvijek, velesajamski pristup karakteriziraju suradnje, a kroz radionice sadašnje i buduće studente OKO & Lunar upoznat će sa svojim radom i tehnikama koje koriste, a kroz više dana zbivanja nove murale radit će naši stari znanci: Lunar u suradnji s Ronaldom Aleksanderom Lindgreenom i Miljenkom Bengezom te Chez, Sarme i novosadski gost Piros kao dio projekta Opens na putu.

U suradnji s Udrugom Smokvica organizirana je jednotjedna radionica skejta za najmlađe. Ovim festivalskim dijelom najavljujemo i nastavak velesajamskih aktivnosti kroz nastavak uređenja vanjskih prostora i rada na pričama o street artu tijekom cijele godine.

Ulaz na sve programe Velesajma je besplatan.

 Više o svim programima potražite na

https://www.facebook.com/kulturapromjene/
https://www.facebook.com/events/254395658452729/