Preskočite na glavni sadržaj

Tabor Film Festival 2018.

Tabor Film Festival 2018.
Ovogodišnji Tabor Film Festival,  koji će se održati od 5. do 8. srpnja u dvorcu Veliki Tabor objavio je satnicu svog najsadržajnijeg izdanja do sada. Osim više od 200 kratkometražnih filmova i impresivnog glazbenog programa, ovogodišnji TFF ima i puno popratnog sadržaja kao što su predavanja, radionice, promocije knjiga, itd.
vrijeme: 05.07.2018.
mjesto: Dvorac Veliki Tabor, Desinić
url: http://taborfilmfestival.com/2018/index.php/hr/
Ovogodišnji domaćin festivala je Boris Jokić koji će održati jedno od predavanja u sklopu Medvedgrad Kornera (Stvaraj lijepe priče), a pridružit će mu se i Davor Rostuhar, Ivan Mrvoš, Damir Bakić, Luka Tomac, Paul O'Grady, Denis Mujadžić Denykeni i drugi. Poznati stand up komičar Vlatko Štampar vodit će Noć žive publike, najzabavniji i najdemokratskiji popratni filmski program u kojem publika odlučuje pobjednika, dok će Hoerspiel biti prva kazališna predstava u povijesti Tabor Film Festivala.

 

Za radionice izdrade vloga (Vlogaonica by Krooncheck) i kovanja noževa (Karlo Ban) nije potrebna nikakva oprema, ali se zbog ograničenog broja polaznika potrebno prijaviti ranije na radionice.tff@gmail.com. Star party odnosno predavanje o zvijezdama iznad Desinića dogodit će se na livadi kod kapelice sv. Marije Magdalene s početkom u 23h, a održat će ga Boris Štromar. Posjetitelji će se također moći relaksirati i uz beer yogu koju će voditi Leo Novosel (petak, subota, nedjelja u 10:30 u atriju dvorca).

 

Svečano otvorenje festivala  je u četvrtak u 21 sat, a program počinje već u 17 sati popratnim filmskim programom pod nazivom Zagorski specijal. Organizirano je i gledanje četvrtfinala Hrvatska – Rusija za sve goste festivala. Nakon utakmice slijedi veliki after besplatan za sve u čast pobjede nad Rusijom na Campfire stageu uz bogati DJ program do zore.  Osim toga, uz ulaznicu se može uživati i u koncertima Nene Belana & Fiumensa, Nipplepeoplea te Gabi Novak & Matija Dedić.

 

Festivalske ulaznice po cijeni od 225 kuna, u koje je uključen kamp, mogu se kupiti do početka festivala. Na dan će koštati 270 kuna. Rezervacije kampa obavezne su na adresi kamp.tff@gmail.com i on je otvoren za posjetitelje od četvrtka u podne.