Preskočite na glavni sadržaj

pozivi na partnerstva


 

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Region Jonkopings lan, Švedska

Region Jonkopings lan iz Švedske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja je književnost i izdavaštvo.
prijava: 23.1.2024.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Entorns, Španjolska

Entorns iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su umjetnost i tehnologija, vizualne umjetnosti, dizajn te slikanje/crtanje u kontekstu umjetnosti u zajednici.
prijava: ožujak 2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – FUNDECYT-PCTEX, Španjolska

FUNDECYT-PCTEX iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su umjetnost i tehnologija u kontekstu digitalizacije i korištenja zelenih tehnologija.
prijava: 23.1.2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Sociedad para la Promoción y Desarrollo de la Ciudad de Burgos, Španjolska

Sociedad para la Promoción y Desarrollo de la Ciudad de Burgos iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su kulturna baština i arhitektura u sklopu za kandidaturu na EPK 2031.
prijava: 23.1.2024.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Las Armas, Španjolska

Las Armas iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su glazba, kulturna baština te umjetnost i tehnologija.
prijava: 23. 1. 2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Cápsula Cultura, Španjolska

Cápsula Cultura iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su umjetnost i tehnologija te kulturna baština u kontekstu digitalizacije.
prijava: 23.1. 2024.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – MeetShareDance Association, Španjolska

MeetShareDance Association iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti (posebice ples) u kontekstu socijalne inkluzije.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Sisu Studio, Španjolska

Sisu Studio iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su kulturna baština i kulturni turizam u kontekstu digitalizacije.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – European Forum for Restorative Justice (EFRJ), Belgija

European Forum for Restorative Justice (EFRJ) iz Belgije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su kulturni i kreativni sektori u kontekstu socijalne inkluzije i društvene pravde.
prijava: 23.1.2024.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Associação Cultural Gerador, Portugal

Associação Cultural Gerador iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja je novinarstvo - unutar međusektorskog potprograma - u kontekstu socijalne inkluzije.
prijava: 23. 1. 2024.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – CRL - Central Elétrica, Portugal

CRL - Central Elétrica iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su izvedbene umjetnosti, organizacija festivala i umjetničke rezidencije.
prijava: 23. 1. 2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – NUISIS ZOBOP – kulturno udruženje za stvaranje, istraživanje, obuku i izdavaštvo unutar izvedbenih umjetnosti i filozofije, Portugal

NUISIS ZOBOP iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su izvedbene umjetnosti i izdavaštvo u kontekstu socijalne inkluzije.
prijava: 23.1.2024.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Ukrainian Cultural Foundation, Ukrajina

Ukrajinska kulturna zaklada (UCF) iz Ukrajine traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područja djelovanja su izvedbene umjetnosti, vizualna umjetnost, kulturna baština, arhitektura, književnost, umjetnost i tehnologija, itd.
prijava: 23. 1. 2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Pulse Cultural Network for Transition, Belgija

Pulse Cultural Network for Transition iz Belgije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja je interdisciplinarno u kontekstu socijalne inkluzije i održivosti.
prijava: 23.1.2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – MãoSimMão, Portugal

Udruga MãoSimMão iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su glazba, ples te umjetnost i tehnologija u kontekstu suvremene umjetnosti.
prijava: 23. 1. 2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Fundación Ibercaja (Museo Goya) i Imascono, Španjolska

Fundación Ibercaja (Museo Goya) i Imascono iz Španjolske traže partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su umjetnost i tehnologija.
prijava: 23. 1. 2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Asociación Compañía Danza Vinculados, Španjolska

Asociación Compañía Danza Vinculados iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su umjetnost i tehnologija te suvremeni ples u kontekstu socijalne inkluzije.
prijava: 23. 1. 2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Društvo Pazi!park, Slovenija

Društvo Pazi!park iz Slovenije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su arhitektura i izvedbene umjetnosti u kontekstu urbanog dizajna.
prijava: 23.1.2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Provincija Bergamo, Italija

Provincija Bergamo iz Italije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja je kulturna baština u kontekstu digitalizacije.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Udruga Faina UA, Ukrajina/Rumunjska

Ukrajinska udruga Faina UA iz Rumunjske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti i kulturna baština u kontekstu promicanja ukrajinske kulturne zajednice u području EU.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više