natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Stenk Projekt, Mađarska


prijava: 05.10.2016.
mjesto: Budimpešta

Stenk Projekt traži partnera za suradnju na natječaju za manje projekte suradnje u programu Kreativna Europa. Stenk Projekt želi surađivati s tvrtkama i lokalnim vlastima koji se bave glazbom ili organizacijom događanja. Rok za prijavu je 5. listopada.

Glavni cilj projekta je stvoriti europsku online glazbenu platformu bez ograničenja s obzirom na vrstu glazbe. Pomoću glazbene društvene mreže, omogućilo bi se slabo poznatim bendovima i glazbenicima da se predstave i promoviraju sebe i svoju glazbu kako bi stekli nove vještine i korisna iskustva za svoju glazbenu karijeru, u svrhu poboljšanja glazbene interakcije i društvenog života u cijeloj Europi.

Društvena mreža poboljšat će osebujne glazbene suradnje i društveni život svih članova glazbene industrije. Kako bi privukli što više ljudi, objavljivat će se zabavni i zanimljivi članci i blogovi o nacionalnom i međunacionalnom glazbenom životu. Iz tog razloga, projekt se želi upoznati s europskim strukturama koje imaju slične ambicije i razmotriti mogućnost partnerstva kao dio istraživanja navedenih tema.
Kontakt:
E: joherczeg@yahoo.com
E: wenzl.bori@gmail.com

(M.K., 24.06.2016)