natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Legalna Muzyka


prijava: 15.07.2016.
mjesto: Poljska

Udruga Stowarzyszenie Legalna Muzyka je poljska nevladina organizacija koja organizira koncerte, festivale i kulturna događanja. Od 2012. godine imaju iskustvo organizacije i produkcije Soundrive Festivala, najvećeg festivala alternativne glazbe u regiji Pomerania koji se održava u industrijsko-baštinskom kompleksu brodogradilišta Gdansk. Udruga poziva na partnerstvo sve plesne skupine, nevladine organizacije, institute, udruge i sl. koje surađuju u području multimedije, plesa, vizualnih umjetnosti i glazbe. Poziv je otvoren do 15. srpnja 2016.

Intencija im je proširiti svoje aktivnosti, staviti naglasak na razvoj publike a putem interdisciplinarnih projekata koji objedinjuju ples, vizualne umjetnosti i glazbu. S tim ciljem, ovaj poziv na partnerstvo otvoren je za sve plesne skupine, nevladine organizacije, institute, udruge i sl koje surađuju u području multimedije, plesa, vizualnih umjetnosti i glazbe.
 
Jaki naglasak projektu daje i tretman jazz glazbe u odnosu prema ostalim umjetničkim formama a projekt će biti održan u prostorima pivovare Gdanski Kulturalny.
 
Kontakt:

Agnieszka Labenz
a.labenz@browargdanski.pl
Association Legal Music
Bohaterow Monte Cassino 54
Sopot
              

(R.P.B., 05.07.2016)