natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Chão de Oliva - Centro de Difusão Cultural em Sintra


prijava: 31.12.2016.
mjesto: Portugal; Sintra

Chao de Oliva (Portugal) želi organizirati zajedničke radionice, umjetničke koprodukcije i ostvariti suradnje te razmjenama pokazati i razvijati međunarodna partnerstva umjetničkih udruga. Žele pronaći partnere na natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa među europskim zemljama, bez obzira na službeni jezik, koji žele s njima raditi i razvijati kulturne djelatnosti: kazalište, lutkarstvo i ples. Potencijalni partneri se mogu javiti do 31. prosinca 2016.

Chao de Oliva je neprofitno kulturno društvo u Sintri u Portugalu koje od 1987. godine djeluje u području obrazovanja, produkcije i umjetničkog stvaralaštva koje se odnosi na teatar, ples, glazbu i vizualne umjetnosti. Chao de Oliva je zbog svojih zasluga u kulturnim i kreativnim industrijama prepoznat i u javnom i privatnom sektoru od strane Općinskog vijeća Grada Sintra, državnog tajnika za kulturu, Škode, RTP-a (portugalska televizija), nacionalnih novina, Instituta Camões, AICEP, CPLP, UCCLA itd.

Ostvarili su već nekoliko partnerstava i razmjena s drugim kazalištima i kulturnim udrugama u svojoj zemlji i u državama u kojima je portugalski službeni jezik.

Kontakt:
Cláudia Alves
A: Rua Veiga da Cunha, 20 2710-627 Sintra
E: chaodeoliva@chaodeoliva.com    

(R.P.B., 29.07.2016)