natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Studio L, Gruzija


prijava: 30.09.2016.
mjesto: Gruzija

Studio L iz Gruzije za natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura traže partnere koji će pomoći u organizaciji Tbilisi Bijenala arhitekture radnog naziva Searching for Identity čiji je cilj postizanje interaktivnog dijaloga između arhitekata, urbanista, dizajnera, kritičara, istraživača, povjesničara i studenata. Rok za prijave je 30. rujna 2016.!

Uz postojeće partnere, UNS i UARchitects iz Nizozemske, traže partnere  na polju arhitekture, dizajna i vizualnih umjetnosti, koji će moći pružiti svoju profesionalnost, znanje i asistenciju u organizaciji i planiranju Bijenala te biti dio predavačkog tima, selekcijskog procesa i žirija.

Studio L iz Gruzije osnovali su 2014. godine arhitekti s dugogodišnjim iskustvom na međunarodnim arhitektonskim projektima. Osim arhitekture, dizajna, istraživačke prakse i edukacije vezane uz arhitektonske projekte, organiziraju izložbe i radionice.

Ovaj projekt želi Tbilisi Bijenale postaviti kao vodeće takvo događanje u regiji s ciljem povezivanja ljudi s mjestima te oblikovati i dijeliti svoja znanja i ideje. Riječ je o razumijevanju i zamišljanju budućnosti naših gradova koje želimo planirati, projektirati i izgraditi kroz okoliš oko nas, pronalaženju identiteta u globaliziranom svijetu, te povezivanju tradicije s inovativnosti. Tbilisi Bijenale bi trebao postati hub gdje bi iskusni, mladi i perspektivni dizajneri i arhitekti razmjenjivali svoja iskustva, znanja i ideje. 
 
Kontakt:

A: 3/5 Tabidze str
T: +995 32 2 397174
M: +995 599 901234
E: info@studiol.ge

PDF partner search – Studio L
 

(R.P.B., 14.09.2016)