Preskočite na glavni sadržaj

'Ja sam Veronika' - predstava kazališne družine Studio 9

Kazališna družina Studio 9 najavljuje premijernu izvedbu predstave 'Ja sam Veronika', koja će se odigrati u Kazalištu KNAP 17. prosinca, u 20,30 sati. Predstava je nastala prema djelu Paola Coelha 'Veronika je odlučila umrijeti'.
vrijeme: 17.12.2018. 20,30 h
mjesto: Zagreb; Kazalište Knap, Ivanićgradska 41a
url: https://www.facebook.com/studiodevet/
 

Izvode: Karmen Sunčana Lovrić, Mladen Vujčić, Ognjen Jovanović i Luka Matić

Ova autorska predstava, utemeljena na opipljivom spletu glumačke suigre, žive glazbe, svjetla i projekcije, vodi vas preko ruba realnosti, u ludnicu jednog uma.


Ponekad je potreban nagli skok u nepoznato, kako bismo pronašli ono nepoznato u sebi samima. Tako drastičan čin oduzimanja vlastitog života, Veroniku dovodi na put samospoznaje, iz besmislene rutine i ogorčene svakodnevice ka upoznavanju vlastitog nesvjesnog, individualnog i univerzalnog…


Zašto živimo kad od začetka stajemo na put koji neminovno vodi ka smrti? Koji je smisao života i vrijedi li uopće živjeti? Što će sve otkriti Veronika, koja je odlučila umrijeti…?


Kroz atmosferičnu, napetu, emocijama nabijenu dramu s elementima komedije i apsurda, u skrivene kutke Veronikinog zatomljenog uma vodi vas autorski tim: suautori i glumci Karmen Sunčana Lovrić i Mladen Vujčić, kreator glazbe Ognjen Jovanović te dizajner rasvjete i projekcija Luka Matić.


Kostimografiju potpisuje Koraljka Karabotić-Milovac, a fotografije Silvija Dogan. Ilustraciju za plakat izradio je Mate Lovrić, a dizajn plakata Maja Maar.