Preskočite na glavni sadržaj

Izložba 'Pohvala ruci' u Galeriji Modulor

U zagrebačkoj Galeriji Modulor Centra za kulturu Trešnjevka, u četvrtak, 24. siječnja 2019. u 18.00 sati, otvara se izložba pod nazivom 'Pohvala ruci'. Autorice izložbe su novinarka Sonja Šarunić i arhitektica Maja Tončić.
vrijeme: 24.01.2019.
mjesto: Zagreb, Galerija Modulor

Nakon izložbe posjetitelji će moći sudjelovati u razgovoru sa autoricama i gošćom/psihijatricom dr. Vesnom Knapić o značenju kreativnosti i manualnih vještina u životu.

Izložba traje do 8. veljače 2019., a ulaz na izložbu je slobodan.
 
Povodom važne uloge kreativnosti u svakodnevnom životu, u sklopu izložbe organizirano je i druženje polaznika kreativnih radionica projekta U potrazi za istinom kojeg provode Centar za kulturu Trešnjevka, Telecentar i Arheološki muzej u Zagrebu.

Osim druženja i razvijanja novih kreativnih ideja posjetitelji će moći vidjeti nastale rezultate keramičke radionice čije su polaznice i Sonja Šarunić i Maja Tončić.
 
Projekt U potrazi za istinom sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija radionica sufinanciranaje u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 652.892,05 kuna od čega 554.958,24 kuna sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.