predavanje, tribina, projekcija

Multimedijalno izlaganje: Književna komunikacija potpomognuta kodovima brzog odgovora


vrijeme: 21.11.2016. - 22.11.2016.
mjesto: Ekonomski fakultet u Osijeku / Odjel za kulturologiju
organizator: Odjel za kulturologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Matica hrvatska

 U okviru programa 'Odjel za kulturologiju na Danima Matice hrvatske 2016.' početkom sljedećeg tjedna bit će održana dva predavanja: multimedijalno izlaganje Jasne Horvat i Josipe Mijoč, pod naslovom 'Književna komunikacija potpomognuta kodovima brzog odgovora' te projekcija kratkog filma 'Đokica čita pm3xpjesme golubovima'.

U ponedjeljak, 21. studenoga, u 18 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (dvorana 7, 1. kat), bit će održano multimedijalno izlaganje pod naslovom “Književna komunikacija potpomognuta kodovima brzog odgovora”. O navedenoj aktualnoj temi izlagat će prof. dr. sc. Jasna Horvat i doc. dr. sc. Josipa Mijoč, s naglaskom na posljednje popularno i jedinstveno književno djelo „Vilijun“ Jasne Horvat. Moderator je Tomislav Levak, a posrijedi je suradnja Instituta za znanstvena i umjetnička istraživanja u kreativnoj industriji – Andizet  i Odjela za kulturologiju.

Večer kasnije, u utorak, 22. studenoga, također s početkom u 18 sati; na Odjelu za kulturologiju (Trg sv. Trojstva 3), u Laboratoriju za medijsku kulturu, bit će organizirana projekcija kratkog filma „Đokica čita pm3xpjesme golubovima“ doc. art. Anđelka Mrkonjića. Kratko izlaganje, vezano uz taj film, kao moderator održat će doc. dr. sc. Vladimir Rismondo.
 
Valja podsjetiti da program „Odjel za kulturologiju na Danima Matice hrvatske 2016.“ traje do 12. prosinca 2016., a njegovi koordinatori su Kristina Marić i Tomislav Levak, asistenti na Odjelu za kulturologiju. Ulaz na sva događanja je slobodan.

(L.V., 18.11.2016)