natječaj

Natječaj za izradu vizualnog identiteta Hartera festivala


vrijeme: 30.01.2017.
prijava: 15.3.2017..
organizator: Udruga Klub Ljubitelja Buke

Udruga Klub Ljubitelja Buke, organizator glazbenog festivala Hartera, za 13.festivalsko izdanje koje će se održati u rujnu 2017., poziva mlade dizajnerice/dizajnere da se prijave u svrhu osmišljavanja i izrade izgleda plakata i bannera za outdoor i web oglašavanje te izgleda prodajnih ulaznica.
Vizual će označavati vizualni identitet ovogodišnjeg festivala.
Uvjeti prijave:
  • Starosna dob prijavitelja od 18-25 godina
  • Poznavanje karaktera i programa festivala ( informacije dostupne na službenoj web stranici www.hartera.com i društvenoj mreži https://www.facebook.com/hartera/?fref=ts ) te izrada vizuala u skladu s tim značajkama
  • Materijali se šalju od 30.01. do 15.03.2017. isključivo elektronskom poštom na adresu jelena.hartera@gmail.com i to u pdf formatu. Materijali poslani u ostalim formatima i nakon zaključnog datuma roka, neće se razmatrati.
  • Kandidati u tekstovnom dijelu e mail poruke moraju navesti svoje ime, prezime, starosnu dob,kontakt i zanimanje te dosadašnja iskustva s poslovima grafičkog i ostalog dizajna ( iskustvo je poželjno, ali nije uvjet )
  • Kandidati u privitku e mail poruke šalju kopiju osobne iskaznice i rad u pdf formatu
Izabrani kandidat dobiva honorar u iznosu od 2.000,00 kn neto te se isplaćuje putem autorskog honorara najkasnije do 01.10.2017.godine. Ukoliko je izabrani kandidat član strukovne udruge, prije potpisivanja ugovora u svibnju 2017.godine, na gore spomenutu adresu mora dostaviti potvrdu o članstvu zaključno sa 15.05.2017.godine.
Obaveze izabranog kandidata:
  • Korištenje vizuala od strane organizatora od 01.05.2017.godine do završetka programa
  • Nadopunjavanje vizuala sa informacijama o programu, mjestu i datumu održavanja po svakom upitu od strane organizatora
  • Stavljanje vizuala u određene formate/dimenzije za potrebe oglašavanja bannerima te njihovo slanje organizatoru po svakom upitu
  • Priprema za tisak vizuala za outdoor oglašavanje i ulaznice po upitu organizatora
Rezultati natječaja biti će objavljeni na službenoj stranici festivala, www.hartera.com i Fb stranici, https://www.facebook.com/hartera/?fref=ts  na dan 15.04.2017.
 
 
 
 

(L.V., 30.01.2017)