Preskočite na glavni sadržaj

GRISIAyouth 2019. u Rovinju - Poziv

Udruga Faro11 poziva mlade novomedijske umjetnike/ce da se prijave za izlaganje na četvrtom izdanju novomedijske izložbe GRISIAyouth u Rovinju, 11. kolovoza.
vrijeme: 11.08.2019.
url: https://www.facebook.com/faro11rovinj/

Poziv je namijenjen mladim i neafirmiranim novomedijskim umjetnicima koji su mlađi od 35 godina i/ili su diplomirali prije manje od 5 godina od vremena prijave.

Uz prijavljen rad potrebno je priložiti kratku biografiju te do 15. lipnja 2019. poslati na ivana@faro11.com. O užem izboru odlučivat će stručni žiri. 

Opširnije
https://www.facebook.com/faro11rovinj/posts/1288128984695986

GRISIAyouth je mladi projekt započet 2016.kao suvremeni dodatak izložbi Grisia, tradicionalno održavana u Rovinju od 1967.
Producirana i kurirana od strane udruge za razvoj kreativnih industrija – Faro11, GRISIAyouth okuplja mlade novomedijske umjetnike iz Hrvatske i EU. Kao osnovnu izlagačku platformu GRISIAyouth koristi “sirovu” geografiju otvorenog prostora gdje putem proiciranja radova po zidinama crkve odnosno pročeljima okolnih kuća i zabačenih prolaza te postavljanjem instalacija u okviru netaknutih zelenih površina svjedoči sljubljivanju tehnologije, novomedijske intervencije i prirodnog habitata što u konačnici rezultira novom teksturom iskustva mediteranske urbanosti. Video radovi, performance-i, instalacije, vođeni posjet kroz izložbu i još mnogo toga nudi GRISIAyouth koja se održava drugu nedjelju u kolovozu.