Preskočite na glavni sadržaj

HGM: Ljeto u Grožnjanu uz glazbu i ples

U subotu, 6. srpnja s početkom u 18 sati, mladi plesači koji pohađaju Plesno kazalište za djecu i mladež učeći raznovrsne plesne tehnike, od baleta, do hip-hopa i improvizacije, predstavit će publici u Grožnjanu svoje novostečene vještine koje su naučili od voditelja radionice Uhvati ritam...
vrijeme: 06.07.2019.
mjesto: Grožnjan
url: http://www.hgm.hr
Iste večeri polaznici Tečaja violončela za djecu, pod stručnim vodstvom prof. Maje Virant, publici će predstaviti naučene umjetničke tehnike jer se talent brusi učenjem i praksom.

9. srpnja s početkom u 18 sati publiku u Grožnjanu očekuje koncertna večer polaznika Tečaja za violinu koji vodi poznati profesor Armin Sešek iz Slovenije. Mladi su umjetnici, između ostaloga, na tečaju imali priliku razvijati tehnike i interpretacije, glazbene memorije i glazbene interpretacije te naučiti oblikovanje analitičkog i sistematičnog načina vježbanja.

Hrvatska glazbena mladež, članica međunarodne organizacije glazbenih mladeži Jeunesses Musicales International, svake godine tijekom ljeta organizira brojne radionice i seminare, a naravno i svjetski priznatu Ljetnu jazz školu i naš najduži festival jazza - Jazz is Back! BP kojeg je osnovao Boško Petrović, a okuplja svjetsku kremu jazz i blues scene.

Detaljne informacije o edukacijama za mlade i koncertima potražite na www.hgm.hr, a sve su koncertne večeri za posjetitelje besplatne.



https://www.facebook.com/jmcroatia/